CONTACT

Als je een vraag hebt kan je deze stellen via onderstaand contactformulier, of rechtstreeks via ons emailadres. Voordat je dit doet, kijk eerst eens op onze site of hieronder bij veel gestelde vragen of het antwoord daar tussen staat.
Is het heel dringend, dan kan je het per telefoon proberen.

Contactpersoon

Naam:Wil van der Krogt
Email:info@teylingenloop.nl
Telefoon:Mobiel: 0644813810
Thuis: 0252-216591

Adres start/finish

Adres:Sportpark de Roodemolen
Roodemolenweg 8
2171 AX Sassenheim
Zuid-Holland
 

Contactformulier

Stel via onderstaand contactformulier de vragen over deze loop die nog onbeantwoord zijn.
Wij zullen deze dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Naam:*
Email:*
Vraag:*
* velden zijn verplicht

Veel gestelde vragen

Kan je het antwoord op jouw vraag niet goed op deze site vinden? Misschien staat het antwoord tussen een van de onderstaande vragen.
Staat het antwoord ook hier niet tussen? Stuur dan een berichtje via bovenstaand contactformulier en dan zullen wij je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Waar moet ik mijn startnummer halen?

Er wordt een aparte inschrijftafel gemaakt voor de voorinschrijvers in onze kantine. Zo hoef je niet te wachten op alle lopers die alles nog moeten invullen.

Waar moet ik betalen?

Je betaalt op het moment als je je startnummer ophaalt.

Waarom sta ik niet bij de uitslagen?

In principe staat iedereen die is ingeschreven in de uitslagen van de loop. Het kan zijn dat je per ongeluk bij een andere afstand of met het verkeerde geslacht bent ingevoerd waardoor je in een andere lijst staat. Sta je helemaal niet in de uitslagen, dan is uw inschrijving om welke reden dan ook niet in onze administratie ingevoerd. Je kunt dan het beste even via bovenstaand contactformulier een bericht sturen. Wij zullen dan kijken of er gegevens terug te halen zijn.

Wat betekent DNF?

DNF staat voor "Did Not Finish" (niet gefinisht) en betekent dat we wel een inschrijving maar geen bijbehorende finishtijd hebben.

Wat betekent DQ?

DQ staat voor "Disqualified" (gediskwalificeerd) en betekent dat een loper wel gefinisht is, maar dat de jury onrechtmatigheden heeft geconstateerd. De loper heeft bijvoorbeeld een snellere tijd dan de door de de jury vastgestelde winnaar en heeft dus vermoedelijk een andere afstand gelopen dan waarvoor is ingeschreven. Ook kan het zijn dat de jury heeft geconstateerd dat een loper iemand anders met zijn/haar startnummer heeft laten lopen.

Wat moet ik doen als ik niet goed in de uitslagen sta?

Je kunt dan het beste even via bovenstaand contactformulier een bericht sturen. Geef hierbij de juiste gegevens door zoals het startnummer, de gelopen afstand en andere relevante gegevens. Geef uiteraard ook aan wat er precies aan de hand is.